Qué él malo cuando alguien dice vuestra datación - Malo u guzi - 1 part

Malo u guzi - 1 part - Qué él malo cuando alguien dice vuestra datación

Malo u guzi - 1 part 1

Mama i ja ne znam kako ne znam ni sam kako se sve izdesavaloali sam sasvim sigurno uzivaosve to se desilo u noci posle srpske nove godineoko 4 ujitru kada sam dosao kucimami su bile neke stare drugarice s kojima se nije vidla predugoi lepo su se zanavljale i bas dobro i popilekada sam dosao kuci jos su bile tuja sam bio malo pripit i.

Malo u guzi - 1 part 2

Ime momka razmak tvoja poruka i šaljes na 5887 npr maleni ćao sta radiš šaljes na broj telefona 5887 i očekuješ njegov odgovor na tvoj telefon.

Malo u guzi - 1 part 3

Dok sam ga drkao na njene velike sise ona mi je uletela u kupatilo bilo mi je malo neugodno sve dok ona nije scepala kurac i pocela da mi ga pusi tako da mi je odmah bilo jasno o kakvoj dami se radi.

Malo u guzi - 1 part 4

Bio sam klinac željan seksa i ruku punih žuljeva od svako dnevnog drkanja jedne noći vidim na televiziji oglase te ovaj ima kurac toliki traži damu ili dama željna pažnje traži gospodina za uzajamno druženje i.

Malo u guzi - 1 part 5

Prvi put sa kevom dolazim iz jednom malog mjesta u bih kazem malo jer svako zna svakoga u njemu samo ja za baksuz ne znam svog caleta nikad ga nisam upoznao vidio a iskreno posle svih ovih godina i ne zanima me vise.

Malo u guzi - 1 part 6

Komsija mi se prisunjao u kucu dok ja nisam bio tu i ovu moju kurvu od zene je lako obradio da joj satera kurac po svim rupama a ja sam za to kasno saznao dok nisam pogledao video nadzor.

Malo u guzi - 1 part 7

Kada beba u prvom mesecu života ima visoku temperaturu treba neizostavno posetiti pedijatra posle pregleda i brzih laboratorijskih analiza krvna slika pregled mokraće pedijatar će postaviti dijagnozu i.

Malo u guzi - 1 part 8

Svršio sam u strinu 78686 moj najbolji drug mi kreše mamu do iznemoglosti 65681 izjebana na svom vjenčanju 65389 jebačina sa prijateljevom ženom na plaži 59893.

Malo u guzi - 1 part 9

Sara prica moje rodice pricu koju vam posvecujem desila se mojoj rodici znaci prica je istinita i samo je malo doradjena mojom mastom vidjenja toga dogadjaja.

Malo u guzi - 1 part 10